Zucchini-Reis-Topf

Zucchini-Reis-Topf

3.6 248 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
3 Portionen

Składniki

  • Schnittkäse (max. 45 % Fett i. Tr.)
    30 g
  • Wasser
    1200 g
  • Salz
    1 TL
  • Langkornreis parboiled
    150 g
  • Zwiebeln halbiert
    150 g
  • Knoblauchzehen
    2
  • Öl
    10 g
  • Zucchini in Scheiben
    400 g
  • Champignons ggf. halbiert
    200 g
  • gekörnte Brühe
    ½ TL
    ¼ TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
  • Pfeffer
    2 Prisen

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 Portion

Białko 11 g
Kalorie 1232 kJ / 294 kcal
Tłuszcz 8 g
Błonnik 4.5 g
Węglowodany 45 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...