法式沙丁鱼酱

法式沙丁鱼酱

Brak ocen
Przygotowanie 8 godz. 30 min
Czas całkowity 9 godz.
1 罐

Składniki

腌制沙丁鱼
  • 新鲜整条沙丁鱼,去内脏
    120 克
  • 30 克
  • 白醋
    200 克
  • 橄榄油
    200 克
  • 蒜头 切片
    2 瓣
  • 新鲜百里香
    4 支
沙丁鱼酱
  • 洋葱 切块
    20 克
  • 刺山柑(capers)
    5 克
  • 酸黄瓜
    10 克
  • 柠檬皮
    ½ 个
  • 油浸沙丁鱼 建议选用casa santona品牌
    100 克
  • 香草味再制乳酪 大蒜味Tartare乳酪
    80 克
  • 奶油乳酪
    150 克

Poziom trudności

zaawansowany


Wartości odżywcze na 1 罐

Białko 111.5 g
Kalorie 12130 kJ / 2899 kcal
Tłuszcz 266 g
Błonnik 0.7 g
Węglowodany 12.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...