
Urządzenia i Akcesoria
Schwarzwälder Schicht-Quark
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 55 min
4 Portionen
Składniki
Kirschkompott
-
Sauerkirschnektar150 g
-
Zucker20 g
-
Speisestärke15 g
-
Kirschwasser4 EL
-
Sauerkirschen TK, aufgetaut200 g
Quark und Fertigstellung
-
Zartbitter-Schokolade in Stücken100 g
-
Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt250 g
-
Zucker20 g
-
Magerquark250 g
Wartości odżywcze na 1 Portion
Kalorie
487 kcal /
2039 kJ
Białko
12 g
Tłuszcz
28 g
Węglowodany
41 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

ESSEN & TRINKEN 1/2018
44 Przepisy
Niemcy
Niemcy