Urządzenia i Akcesoria
Hot-Dog-Faltenbrot
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 35 min
6 Portionen
Składniki
-
Senf, mittelscharf50 g
-
Ketchup50 g
-
Butter zum Einfetten
-
Gouda in Stücken150 g
-
Gewürzgurken abgetropft, in Stücken100 g
-
Mehl und etwas mehr zum Bearbeiten600 g
-
Wasser300 g
-
Hefe (40 g)1 Würfel
-
Zucker1 Prise
-
Salz2 TL
-
Öl5 g
-
Röstzwiebeln80 g
-
Wiener Würstchen in dünnen Scheiben (ca. 5 mm)6
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
27 g
Kalorie
2811 kJ /
672 kcal
Tłuszcz
25 g
Błonnik
9.7 g
Węglowodany
82 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
THERMOMIX® Magazin 3/2018
42 Przepisy
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Spaghetti-Pizza mit Hackbällchen und Mozzarella
1 godz. 10 min
Burger-Muffins
1 godz. 40 min
Gefülltes Fladenbrot
1 godz. 40 min
Knusprige Baconschnitten
3 godz. 40 min
Hot Dog to go
30 min
Speckfalten
2 godz. 20 min
Hotdog-Pizza
30 min
Burger Balls
3 godz. 30 min
Hot Dog Muffin Style
2 godz.
Würstchen im Schlafrock
2 godz.
Knoblauch-Faltenbrot
1 godz. 10 min
Ofen-Burger
1 godz. 45 min