Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 260 g de azúcar
- 3 claras de huevo a temperatura ambiente
- 1 pellizco de sal
- 32 pepitas de chocolate para los ojos
- Wartości odżywcze
- na 1 unidad
- Kalorie
- 305 kJ / 73 kcal
- Białko
- 1 g
- Węglowodany
- 17 g
- Tłuszcz
- 0 g
- Błonnik
- 0 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Crema pastelera
10min
Merengue suizo
10min
Tarta de limón y merengue
3 Std.
Merengue italiano
20 Min
Merengue francés
2 godz. 15 min
Piruletas de merengue
2 Std. 30 Min
Milhojas de merengue
1h 40 min
Dulce de leche pastelero
3 Std.
Merengue con agua
15 Min
Almíbar básico
10min
Brazo gitano relleno de crema pastelera y dulce de leche
2h 35min
Crema pastelera (Espesar)
15 Min