Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 370 - 400 g de leche condensada La Lechera®
- 4 huevos
- 50 g de mantequilla fundida
- 120 g de harina de repostería
- 16 g de levadura química en polvo (1 sobre)
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 967 kJ / 231 kcal
- Białko
- 6.5 g
- Węglowodany
- 30.8 g
- Tłuszcz
- 9.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 5.3 g
- Błonnik
- 0.2 g
- Sód
- 203.2 mg
Alternatywne przepisy
Pastel dulce de maíz
1 Std. 30 Min
Bizcocho de vainilla
1 Std.
Bizcocho de leche condensada y naranja con semillas de amapola
1 Std.
Bundt cake de nata y cítricos
1 Std. 25 Min
Bizcocho al caramelo
3 Std.
Cake de arándanos y lavanda
2h 45min
Magdalenas de leche condensada
30min
Bundt cake de zanahoria y nueces
1 Std. 30 Min
Galletas cremosas de nuez con chispas de chocolate
45min
Bizcocho de plátano con costra crocante
1 Std.
Bizcocho de manzana y canela
1 Std. 15 Min
Bizcocho de aceite de oliva
40min