香煎海鲈鱼饼

香煎海鲈鱼饼

4.3 3 rating
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 50 min
4 人份

Składniki

  • 海鲈鱼鱼排 切块
    300 克
  • 虾仁 开背去虾线
    100 克
  • 2 颗
  • 稀奶油, 含脂量最低30%
    200 克
  • 依个人口味调整
    1 茶匙
  • 白胡椒粉
    1 小撮
  • 开心果果仁碎
    50 克
  • 酸黄瓜 切碎
    50 克
  • 格鲁耶尔乳酪(Gruyère cheese) 切碎
    50 克
  • 切片白吐司面包
    8 片
  • 橄榄油 油煎用
    适量
  • 美乃滋
    20 克
  • 混合生菜 洗净沥干
    20 克

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 36 g
Kalorie 2344.2 kJ / 560.2 kcal
Tłuszcz 25.1 g
Błonnik 4 g
Węglowodany 48.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...