Urządzenia i Akcesoria
Escabeche de pernil - TM5
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 godz.
700 g
Składniki
-
pernil de porco fumado (650 g aprox.)1
-
água mais q.b. p/ demolhar1500 g
-
vinho branco200 g
-
tomilho só as folhas5 pés de
-
salsa20 g
-
cabeça de alho cortada ao meio1
-
chalota100 g
-
vinagre50 g
-
baguete torrada cortada em fatias p/ servir1
-
Mostarda à antiga q.b. p/ servir
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 g
Sód
324.7 mg
Białko
21.3 g
Kalorie
1707.8 kJ /
408.2 kcal
Tłuszcz
20.8 g
Błonnik
1.7 g
Tłuszcz nasycony
7.6 g
Węglowodany
28.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Revista Dezembro 2017
35 Przepisów
Portugalia
Portugalia
Może spodoba Ci się również...
Bolo mojito
45 Min
Spring rolls com molho picante
25 Min
Megassanduiche com pão de alho
Keine Bewertungen
Salada com maionese de manjericão e lima
35 Min
Ovos verdes
40 Min
Piza com batata e alecrim
50 Min
Peras em Moscatel com gelado de lima
4 Std.
Almôndegas de puré e carne
3 Std. 30 Min
Massa de gemas
20 Min
Sopa de cebola
1 Std. 10 Min
Vichyssoise de agrião
35 Min
Peras em calda com molho de chocolate
45 Min