Urządzenia i Akcesoria
辣牛湯
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
4 人份
Składniki
-
水2600 克
-
小牛肩肉 切塊(約2公分)300 克
-
麻油20 克
-
韓國辣椒粉1 大匙
-
蒜頭40 克
-
醬油1 大匙
-
米酒1 大匙
-
韓國辣椒醬1 大匙
-
韓式大醬1 大匙
-
鹽½ 茶匙
-
黑胡椒粉½ 茶匙
-
洋蔥 切塊(約2公分)100 克
-
白蘿蔔 去皮、切塊(約2公分)200 克
-
蔥 切段(約5公分)75 克
-
黃豆芽 去尾75 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
17.8 g
Kalorie
1035.2 kJ /
247.8 kcal
Tłuszcz
14.5 g
Błonnik
3.8 g
Węglowodany
14 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
韓國人天天吃
11 Przepisów
Tajwan
Tajwan