辣牛湯

辣牛湯

4.3 7 rating
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
4 人份

Składniki

  • 2600 克
  • 小牛肩肉 切塊(約2公分)
    300 克
  • 麻油
    20 克
  • 韓國辣椒粉
    1 大匙
  • 蒜頭
    40 克
  • 醬油
    1 大匙
  • 米酒
    1 大匙
  • 韓國辣椒醬
    1 大匙
  • 韓式大醬
    1 大匙
  • ½ 茶匙
  • 黑胡椒粉
    ½ 茶匙
  • 洋蔥 切塊(約2公分)
    100 克
  • 白蘿蔔 去皮、切塊(約2公分)
    200 克
  • 切段(約5公分)
    75 克
  • 黃豆芽 去尾
    75 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 17.8 g
Kalorie 1035.2 kJ / 247.8 kcal
Tłuszcz 14.5 g
Błonnik 3.8 g
Węglowodany 14 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...