Urządzenia i Akcesoria
土鳳梨酥
Przygotowanie 1 godz.
Czas całkowity 2 godz. 25 min
8 個
Składniki
鳳梨餡
-
鳳梨 去皮、切塊(約3公分)800 克
-
冰糖粉50 克
-
轉化糖漿 或麥芽糖15 克
-
海藻糖35 克
外皮
-
奶油65 克
-
冰糖粉20 克
-
帕瑪森起士粉20 克
-
奶粉20 克
-
蛋液35 克
-
低筋麵粉80 克
-
中筋麵粉30 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 個
Białko
3 g
Kalorie
848.2 kJ /
202.9 kcal
Tłuszcz
8.6 g
Błonnik
0.8 g
Węglowodany
16.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
我的中秋派對
10 Przepisów
Tajwan
Tajwan