豆瓣酥

豆瓣酥

2.7 10 rating
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
2 人份

Składniki

  • 新鲜蚕豆 去皮后约200克
    350 克
  • 300 克
  • 猪油
    20 克
  • 雪菜 水里浸泡10分钟,切末
    50 克
  • 根据个人口味添加
    适量
  • 麻油
    1 茶匙

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 15.8 g
Kalorie 1198.5 kJ / 286.5 kcal
Tłuszcz 10 g
Błonnik 7.5 g
Węglowodany 29.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...