豆瓣酥
TM5 TM6

豆瓣酥

2.7 (10 ocen)

Składniki

  • 350 克 新鲜蚕豆 ,去皮后约200克
  • 300 克 水
  • 20 克 猪油
  • 50 克 雪菜 ,水里浸泡10分钟,切末
  • 适量 盐 ,根据个人口味添加
  • 1 茶匙 麻油

Wartości odżywcze
na 1 人份
Kalorie
1198.5 kJ / 286.5 kcal
Białko
15.8 g
Węglowodany
29.5 g
Tłuszcz
10 g
Błonnik
7.5 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy