Urządzenia i Akcesoria
豆瓣酥
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
2 人份
Składniki
-
新鲜蚕豆 去皮后约200克350 克
-
水300 克
-
猪油20 克
-
雪菜 水里浸泡10分钟,切末50 克
-
盐 根据个人口味添加适量
-
麻油1 茶匙
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
15.8 g
Kalorie
1198.5 kJ /
286.5 kcal
Tłuszcz
10 g
Błonnik
7.5 g
Węglowodany
29.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
创意中餐
20 Przepisów
Chiny
Chiny