Urządzenia i Akcesoria
香肠咖喱酱
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
4 罐
Składniki
-
酸黄瓜 切段150 克
-
洋葱 切块150 克
-
无盐黄油60 克
-
糖40 克
-
咖喱粉 (约40克),例如Sansibar咖喱酱4 满汤匙
-
意式番茄酱1000 克
-
番茄酱500 克
-
番茄泥(浓缩)70 克
-
盐 (10克)2 茶匙
-
三巴酱 (20克)1 - 2 茶匙
-
1 满茶匙 肉高汤酱, ,美善品自制肉高汤块(每块溶于0.5升水)1 块
-
果醋20 克
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 罐
Białko
9 g
Kalorie
1700 kJ /
406 kcal
Tłuszcz
15 g
Błonnik
6.3 g
Węglowodany
57 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
食在德国
9 Przepisów
Chiny
Chiny
Może spodoba Ci się również...
素食烤甜椒腰果酱
Brak ocen
菲达奶油酱
Brak ocen
墨西哥莎莎
Brak ocen
酸奶黄瓜酱
Brak ocen
牛油果酱
Brak ocen
香蒜鹰嘴豆泥
15 min
杏仁菠萝鲜奶酪
10 godz. 15 min
肉臊
35 min
黑胡椒酱
15 min
披萨酱
40 min
香菇肉酱
30 min
牛肉辣酱
40 min