香肠咖喱酱

香肠咖喱酱

Brak ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
4 罐

Składniki

  • 酸黄瓜 切段
    150 克
  • 洋葱 切块
    150 克
  • 无盐黄油
    60 克
  • 40 克
  • 咖喱粉 (约40克),例如Sansibar咖喱酱
    4 满汤匙
  • 意式番茄酱
    1000 克
  • 番茄酱
    500 克
  • 番茄泥(浓缩)
    70 克
  • (10克)
    2 茶匙
  • 三巴酱 (20克)
    1 - 2 茶匙
  • 肉高汤块(每块溶于0.5升水)
    1 块
    1 满茶匙 肉高汤酱, ,美善品自制
  • 果醋
    20 克

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 罐

Białko 9 g
Kalorie 1700 kJ / 406 kcal
Tłuszcz 15 g
Błonnik 6.3 g
Węglowodany 57 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...

Pokaż wszystkie