Urządzenia i Akcesoria
茶香時蔬
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 30 min
2 人份
Składniki
-
蒜頭15 克
-
油10 克
-
紅茶葉½ 茶匙
-
蔬菜高湯20 克
-
蘆筍 切段(長4公分)200 克
-
蘑菇 對半切150 克
-
糖¼ 茶匙
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
4.6 g
Kalorie
432.1 kJ /
103.4 kcal
Tłuszcz
5.4 g
Błonnik
2.7 g
Węglowodany
11.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
吃茶.品茶
10 Przepisów
Tajwan
Tajwan