Urządzenia i Akcesoria
BBQ-Sauce
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 25 min
1 Glas
Składniki
Dry Rub
-
Salz45 g
-
schwarze Pfefferkörner¾ EL
-
Zimtstange½
-
Kaffeebohnen1 TL
-
Kreuzkümmel, ganz1 TL
-
Chili, gemahlen½ TL
-
brauner Zucker140 g
BBQ-Sauce
-
Zwiebeln halbiert160 g
-
Knoblauchzehen15 g
-
Rapsöl15 g
-
Senf1 TL
-
Weißweinessig85 g
-
Worcestersauce85 g
-
85 g WaldhonigZuckerrübensirup85 g
-
125 g Ketchup, und 125 g Tomaten aus der DoseKetchup (z. B. selbst gemacht)250 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Glas
Białko
12 g
Kalorie
4116 kJ /
984 kcal
Tłuszcz
18 g
Błonnik
10 g
Węglowodany
183 g