Urządzenia i Akcesoria
Mediterrane Fladenbrote
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
2 Stück
Składniki
-
Rosmarin abgezupft2 Zweige
-
Mehl450 g
-
Salz½ TL
-
Olivenöl und etwas mehr zum Bearbeiten und Bestreichen20 g
-
Wasser lauwarm180 g
-
Hefe (40 g)1 Würfel
-
getrocknete Tomaten, in Öl abgetropft, halbiert50 g
-
Oliven entsteint, abgetropft, halbiert200 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Stück
Białko
29 g
Kalorie
4621 kJ /
1105 kcal
Tłuszcz
33 g
Węglowodany
168 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Picknicker
12 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Focaccia mit Gewürzöl
4 godz. 15 min
Tomatenpesto
10 min
Pizzabrötchen - mal anders
1 godz. 20 min
Pesto-Schleifen
2 godz. 40 min
Curry-Zwiebel-Baguette
3 godz.
Ciabatta
3 godz. 45 min
Sesam-Baguette
1 godz. 30 min
Focaccia mit Rosmarin
1 godz.
Tomatenpaste
30 min
Ciabattabrötchen
1 godz. 40 min
Mediterrane Baguettes
1 godz. 30 min
Vollwert-Brötchen/Baguettes
40 min