Mandelpudding mit Rosenwasser

Mandelpudding mit Rosenwasser

3.9 14 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
2 Portionen

Składniki

  • Pistazien, ungesalzen, geschält
    30 g
  • Zucker
    35 g
  • Speisestärke
    25 g
  • Mandeldrink
    300 g
  • Rosenwasser je nach Geschmack
    2 - 5 Tropfen
  • Rosenblätter essbar, oder essbare Blüten aus der Kühltheke
    5 g

Wartości odżywcze na 1 Portion

Kalorie 242 kcal / 1014 kJ
Białko 4 g
Tłuszcz 9 g
Węglowodany 34 g
Błonnik 2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...