Urządzenia i Akcesoria
Mandelpudding mit Rosenwasser
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
2 Portionen
Składniki
-
Pistazien, ungesalzen, geschält30 g
-
Zucker35 g
-
Speisestärke25 g
-
Mandeldrink300 g
-
Rosenwasser je nach Geschmack2 - 5 Tropfen
-
Rosenblätter essbar, oder essbare Blüten aus der Kühltheke5 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
4 g
Kalorie
1014 kJ /
242 kcal
Tłuszcz
9 g
Błonnik
2 g
Węglowodany
34 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Total verknallt
12 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Kardamom-Panna-cotta mit Ananas
5 Std.
Orangen-Mandel-Kuchen (glutenfrei)
1 Std. 5 Min
Dattel-Kokos-Konfekt
15 Min
Kokosnuss-Pistazien-Kuchen
1 Std. 10 Min
Safraneis mit Pistazie
3 Std. 20 Min
Chiapudding mit Zitronencreme und Beerencoulis
3 Std. 40 Min
Walnuss-Dattel-Röllchen
40 Min
Sheer berenj (Reispudding)
1 Std.
Joghurt-Grießkuchen
5 Std.
Möhren-Halwa
40 Min
Muhallabieh
3 Std. 20 Min
Sahnepudding mit Maisgrieß
10 Min