Urządzenia i Akcesoria
Mandelpudding mit Rosenwasser
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
2 Portionen
Składniki
-
Pistazien, ungesalzen, geschält30 g
-
Zucker35 g
-
Speisestärke25 g
-
Mandeldrink300 g
-
Rosenwasser je nach Geschmack2 - 5 Tropfen
-
Rosenblätter essbar, oder essbare Blüten aus der Kühltheke5 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
4 g
Kalorie
1014 kJ /
242 kcal
Tłuszcz
9 g
Błonnik
2 g
Węglowodany
34 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Total verknallt
12 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Kokos-Vanille-Pudding
1 godz. 15 min
Chiapudding mit Zitronencreme und Beerencoulis
3 godz. 40 min
Möhrenkonfekt - Top Cezerye
6 godz.
Dhokla
30 min
Halva-Rollen mit Kaffee-Gewürz-Sabayon
35 min
Feigen-Honig-Kugeln
1 godz. 15 min
Mango Kulfi
4 godz. 20 min
Sheer berenj (Reispudding)
1 godz.
Schokoladen-Kaffee-Pudding
15 min
Mandel-Grießpudding
30 min
Pistazien-Pudding
2 godz. 40 min
Muhallabieh
3 godz. 20 min