无锡脆鳝

无锡脆鳝

Brak ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 40 min
3 人份

Składniki

  • 黄鳝 洗净切段(2-3厘米)
    260 克
  • 料酒 腌制用
    2 茶匙
  • 淀粉
    适量
  • 油炸用
    适量
  • 切片
    5 克
  • 10 克
  • 蒜头
    2 瓣
  • 3 茶匙
  • 60 克
  • 老抽
    2 茶匙
  • 生抽
    4 茶匙
  • 白胡椒粉
    1 小撮
  • 淀粉
    1 茶匙
  • 2 茶匙
  • 切葱花
    10 克

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 17 g
Kalorie 751.7 kJ / 179.7 kcal
Tłuszcz 4.6 g
Błonnik 0.2 g
Węglowodany 17.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...