Urządzenia i Akcesoria
Beef Korma
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 2 godz. 25 min
6 portions
Składniki
Korma Paste
-
coriander seeds20 g
-
cumin seeds80 g
-
garam masala20 g
-
fine sea salt20 g
-
desiccated coconut60 g
-
blanched almonds100 g
-
garlic cloves5
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)80 g
-
vegetable oil160 g
-
tomato purée150 g
-
fresh red chillies80 g
-
fresh coriander in pieces, plus extra leaves for serving2 bunches
Curry
-
onions quartered100 g
-
vegetable oil10 g
-
raisins80 g
-
tinned chopped tomatoes440 g
-
braising steak cut in pieces (3 cm)1000 g
-
coconut cream50 g
-
natural yoghurt plus extra for serving40 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
47 g
Kalorie
3351 kJ /
801 kcal
Tłuszcz
56 g
Błonnik
11 g
Węglowodany
41 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chicken korma with cashews
30 min
Easy Satay Chicken
30 min
Sri Lankan Red Beef Curry
1 godz. 35 min
Chicken Jalfrezi
1 godz.
Butter Chicken
50 min
Beef Madras
1 godz. 30 min
Lamb Keema with Peas
1 godz.
Prawn Bhuna
30 min
Thai Burger
35 min
Lamb Rogan Josh
1 godz. 45 min
Cape Malay Chicken Curry
1 godz.
Chicken Saag
50 min