Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g de chocolate fondant para postres (50% cacao) en trozos
- 50 g de mantequilla
- 370 g de leche condensada La Lechera®
- 1 cucharadita de vainilla líquida
- 230 g de harina de repostería
- 10 g de levadura química en polvo
- 1 pellizco de sal
- 100 g de chocolate blanco en trozos
- Wartości odżywcze
- na 1 unidad
- Kalorie
- 417 kJ / 100 kcal
- Białko
- 1.9 g
- Węglowodany
- 12.8 g
- Tłuszcz
- 2.1 g
- Błonnik
- 0.8 g
Alternatywne przepisy
Muffins tres chocolates
40min
Barritas de chocolate y caramelo
4hod. 30min
Galletas de crema de cacao y avellanas
1 godz. 30 min
Magdalenas chocolate
1h
Galletas de leche condensada y maicena
30 min
Galletas tres chocolates
1h 10min
Galletas de chocolate craqueladas
4小时
Cookies de chocolate blanco con pepitas negras
40min
Magdalenas rellenas de chocolate
30 min
Cake de chocolate cuatro cuartos
1h
Galletas de mantequilla de cacahuete
30 min
Cookies brownie de chocolate
1h 15min