Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g de chocolate fondant para postres (50% cacao) en trozos
- 50 g de mantequilla
- 370 g de leche condensada La Lechera®
- 1 cucharadita de vainilla líquida
- 230 g de harina de repostería
- 10 g de levadura química en polvo
- 1 pellizco de sal
- 100 g de chocolate blanco en trozos
- Wartości odżywcze
- na 1 unidad
- Kalorie
- 417 kJ / 100 kcal
- Białko
- 1.9 g
- Węglowodany
- 12.8 g
- Tłuszcz
- 2.1 g
- Błonnik
- 0.8 g
Alternatywne przepisy
Cookies brownie de chocolate
1óra 15p
Galletas de leche condensada y maicena
30min
Besos de dama
1óra
Red velvet cookies
2 Std. 45 Min
Galletas tres chocolates
1óra 10p
Galletas de turrón
2 Std. 15 Min
Pan de mantequilla con chocolate y nueces
1h 40 min
Cookie gigante
40 min
Galletas de cacao, almendra y canela
1 godz. 50 min
Galletas de chocolate craqueladas
4 godz.
Cake de limón con glaseado blanco
1óra 15p
Cake de chocolate cuatro cuartos
1óra