黄鱼虾仁腐皮卷

黄鱼虾仁腐皮卷

3.7 3 rating
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 1 godz.
3 人份

Składniki

  • 虾仁 洗净沥干
    100 克
  • 小黄鱼 去骨后约150克
    500 克
  • 料酒
    1 茶匙
  • ½ 茶匙
  • 新鲜冬笋 切丝
    30 克
  • 白胡椒粉
    1 小撮
  • 蛋清
    1 茶匙
  • 干腐皮
    5 张
  • 打匀
    1 颗
  • 依据锅子大小调整,以能浸没过腐皮卷为最佳。
    500 克
  • 适量
  • 椒盐
    适量

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 78.5 g
Kalorie 8764.3 kJ / 2094.7 kcal
Tłuszcz 189.1 g
Błonnik 0.3 g
Węglowodany 19.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...