Urządzenia i Akcesoria
黄鱼虾仁腐皮卷
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 1 godz.
3 人份
Składniki
-
虾仁 洗净沥干100 克
-
小黄鱼 去骨后约150克500 克
-
料酒1 茶匙
-
盐½ 茶匙
-
新鲜冬笋 切丝30 克
-
白胡椒粉1 小撮
-
蛋清1 茶匙
-
干腐皮5 张
-
蛋 打匀1 颗
-
油 依据锅子大小调整,以能浸没过腐皮卷为最佳。500 克
-
醋适量
-
椒盐适量
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
78.5 g
Kalorie
8764.3 kJ /
2094.7 kcal
Tłuszcz
189.1 g
Błonnik
0.3 g
Węglowodany
19.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
品味江南
69 Przepisów
Chiny
Chiny