Urządzenia i Akcesoria
三丝鱼卷
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 40 min
2 人份
Składniki
-
桂鱼450 克
-
笋 切长条状丝30 克
-
火腿 切长条状丝25 克
-
葱 切长条状丝20 克
-
料酒1 茶匙
-
姜2 片
-
盐1 小撮
-
白胡椒粉 适量
-
水600 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
47.4 g
Kalorie
1301.5 kJ /
311 kcal
Tłuszcz
13 g
Błonnik
0.4 g
Węglowodany
1.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
品味江南
69 Przepisów
Chiny
Chiny
灵感每一刻
167 Przepisów
Chiny
Chiny