Urządzenia i Akcesoria
Tarte fresca de maçã
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 6 godz.
8 doses
Składniki
-
bolacha torrada200 g
-
manteiga80 g
-
folhas de gelatina neutra6
-
Água q.b. p/ hidratar
-
maçãs s/ casca e s/ caroços5
-
açúcar70 g
-
canela em pó½ c. chá de
-
natas c/ 35% de gordura bem frias300 g
-
leite condensado300 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 dose
Sód
212.2 mg
Białko
7.2 g
Kalorie
2126.1 kJ /
508.1 kcal
Tłuszcz
29.6 g
Błonnik
3.2 g
Tłuszcz nasycony
16.9 g
Węglowodany
57.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Económicas
11 Przepisów
Portugalia
Portugalia
Może spodoba Ci się również...
Summer pudding
8 godz.
Tarte de maçã
50 min
Bavaroise de morango
8 godz. 5 min
Tarte de avelã com leite condensado
1 godz.
Tarte vulcão
1 godz. 15 min
Tarte de leite e chocolate
4 godz.
Bolo fresco de morango
3 godz.
Cheesecake de mirtilos
5 godz.
Cheesecake de forno com caramelo e amêndoa
1 godz. 20 min
Cheesecake com lemon curd
3 godz. 30 min
Crocante de maçã
5 godz. 30 min
Cheesecake de limão
6 godz. 30 min