蒜辣黑白木耳蘆筍

蒜辣黑白木耳蘆筍

5.0 4 rating
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
2 人份

Składniki

  • 蒜頭
    30 克
  • 新鮮紅辣椒 切段
    15 克
  • 10 克
  • 新鮮白木耳 切片(約3公分)
    120 克
  • 新鮮黑木耳 切片(約3公分)
    120 克
  • 20 克
  • 1 大匙
  • ½ 茶匙
  • 2 茶匙
  • 蘆筍 切段(約3公分)
    60 克
  • 香油 少許

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 2 g
Kalorie 440 kJ / 105 kcal
Tłuszcz 5 g
Błonnik 9 g
Węglowodany 18 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...