蒜辣黑白木耳蘆筍
TM5 TM6

蒜辣黑白木耳蘆筍

5.0 (4 oceny)

Składniki

  • 30 克 蒜頭
  • 15 克 新鮮紅辣椒 ,切段
  • 10 克 油
  • 120 克 新鮮白木耳 ,切片(約3公分)
  • 120 克 新鮮黑木耳 ,切片(約3公分)
  • 20 克 水
  • 1 大匙 醋
  • ½ 茶匙 鹽
  • 2 茶匙 糖
  • 60 克 蘆筍 ,切段(約3公分)
  • 香油 ,少許

Wartości odżywcze
na 1 人份
Kalorie
440 kJ / 105 kcal
Białko
2 g
Węglowodany
18 g
Tłuszcz
5 g
Błonnik
9 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy