Urządzenia i Akcesoria
Mouhallabieh (milk pudding)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 4 godz. 30 min
8 portions
Składniki
-
mastic gum (see Tips)¼ tsp
-
white sugar60 g
-
full cream milk800 g
-
cornflour90 g
-
rose water20 g
-
orange blossom water20 g
-
shelled unsalted pistachio nuts50 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
36.6 mg
Białko
4.6 g
Kalorie
730 kJ /
173.8 kcal
Tłuszcz
6.6 g
Błonnik
0.6 g
Tłuszcz nasycony
2.6 g
Węglowodany
24.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Semolina Cake with Rosewater (Namoura)
40 min
Lentil purée (Moujadarra)
1 godz. 20 min
Kashta cream
10 min
Sweet cheese pastry (knafeh)
3 godz.
Stuffed semolina cookies (ma'amoul)
4 godz.
Stuffed pancakes (katayef with kashta cream)
2 godz.
Sweet cheese rolls (halawet el jebn)
2 godz. 45 min
Milk pudding (mouhallabieh)
15 min
Spiced rice pudding (meghli)
50 min
Lentil puree (moujadarra)
1 godz. 25 min
Red lentil soup with cumin
55 min
Shish barak (Meat dumplings in yoghurt sauce)
1 godz. 30 min