Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
P/ ralar
- 100 g chocolate p/ culinária partido em pedaços
Gelado de chocolate
- 50 g cacau em pó
- 20 g café solúvel
- 200 g açúcar
- 300 g leite
- 50 g chocolate p/ culinária (70% cacau) partido em pedaços
- 250 g queijo ricota
- 300 g natas
- 15 g amido de milho
Molho de framboesa
- 220 g framboesas
- 100 g açúcar
- Wartości odżywcze
- na 1 dose
- Kalorie
- 2828 kJ / 677 kcal
- Białko
- 10 g
- Węglowodany
- 71 g
- Tłuszcz
- 39 g
- Błonnik
- 7 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Gelado bicolor com praliné
8 Std. 20 Min
Panellets
11h 20min
Gelado de chocolate
12h
Gelados em copos de chocolate
12h
Gelado de chocolate e café
5h 15min
Gelado de chocolate rápido
5min
Gelado de apple crumble
8h 30min
Gelado de cheesecake
13h
Gelado de chocolate
8h
Mousse de limão light
2h 30min
Gelado de canela
6 godz.
Gelado de fruta light
10min