Urządzenia i Akcesoria
Fondant de caramelo
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
15 unidades
Składniki
-
amêndoa s/ pele160 g
-
claras de ovo4
-
leite condensado cozido390 g
-
gemas de ovo8
-
manteiga250 g
-
farinha tipo 55100 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 unidade
Białko
9 g
Kalorie
0 kJ /
354 kcal
Tłuszcz
26 g
Węglowodany
22 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pão com queijo e malagueta
35 min
Cheesecake soufflé
40 min
Cheesecake cozido de pêssego
4 godz.
Tarte de primavera com morango
2 godz. 20 min
Trifle de framboesa e limão
2 godz.
Mousse de avelã
2 godz. 15 min
Mousse de maçã com crumble
35 min
Bolo quente de brigadeiro
25 min
Tarte de maracujá
4 godz.
Nachos com molho rico
30 min
Profiteroles
1 godz. 30 min
Tarte banoffee com espuma de banana
15 min