Urządzenia i Akcesoria
Asiatisk ris med æg og grøntsager
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 35 min
6 portioner
Składniki
-
20 g jordnøddeoliesesamolie20 g
-
løg i halve100 g
-
gulerødder i store stykker (4 cm)150 g
-
bacon i tern150 g
-
sojasauce30 g
-
sukker2 tsk
-
1 bouillonterning (0,5l), hjemmelavetfond (opcjonalnie) hjemmelavet1 tsk med top
-
350 g ris, langkornet, hvide, (kogetid 18-20 min)ris, kortkornede hvide, (kogetid 18-20 min)350 g
-
vand1200 g
-
blandede grøntsager (fx broccoli i små buketter, frostne ærter, blomkål i små buketter, grønne bønner skåret i mindre stykker, courgetter skåret i mindre stykker)400 g
-
æg4
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
16 g
Kalorie
1748 kJ /
418 kcal
Tłuszcz
15 g
Błonnik
4.4 g
Węglowodany
54 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Cremet pasta med kylling og soltørrede tomater
30 min
Vegetarlasagne
Brak ocen
Bagt mac and cheese med grøntsager
Brak ocen
Soba nudler
Brak ocen
Japanske ramen nudler
Brak ocen
Dumpling dej
1 godz.
Kinesiske ægnudler
1 godz.
Ris-bowls med laks (2500 kcal)
Brak ocen
Spaghetti diavolo (1800 kcal)
Brak ocen
Speltsalat med feta og tomater (1500 kcal)
Brak ocen
Sushibowls med laks (2200 kcal)
Brak ocen
Pasta med rejer og spinat (2500 kcal)
50 min