Urządzenia i Akcesoria
Lasagne bolognese
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 2 godz. 30 min
6 portioner
Składniki
-
parmesanost i mindre stykker (3 cm)100 - 200 g
Bolognese sauce
-
blandede grøntsager (bladselleri, gulerødder og løg), i mindre stykker200 g
-
ekstra jomfruolivenolie40 g
-
blandet hakket kød (halvt svinekød og halvt oksekød)800 g
-
tør hvidvin100 g
-
hakkede tomater fra dåse300 g
-
salt efter smag1 - 1 ½ tsk
-
sort peber, stødt efter smag½ - 1 tsk
Bechamel sauce
-
mælk1000 g
-
smør skåret i mindre stykker80 g
-
hvedemel100 g
-
salt1 tsk
-
muskatnød, stødt1 - 2 knivspidser
Lasagne
-
smør til smøring og topping
-
tørrede lasagneplader ca. 12 stk (10 cm x 20 cm)250 g
Poziom trudności
zaawansowany
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
50 g
Kalorie
4161 kJ /
994 kcal
Tłuszcz
64 g
Błonnik
4 g
Węglowodany
53 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Cremet pasta med kylling og soltørrede tomater
30 min
Vegetarlasagne
Brak ocen
Bagt mac and cheese med grøntsager
Brak ocen
Soba nudler
Brak ocen
Japanske ramen nudler
Brak ocen
Dumpling dej
1 godz.
Kinesiske ægnudler
1 godz.
Ris-bowls med laks (2500 kcal)
Brak ocen
Spaghetti diavolo (1800 kcal)
Brak ocen
Speltsalat med feta og tomater (1500 kcal)
Brak ocen
Sushibowls med laks (2200 kcal)
Brak ocen
Pasta med rejer og spinat (2500 kcal)
50 min