Urządzenia i Akcesoria
Spaghetti carbonara
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 40 min
4 portioner
Składniki
-
parmesanost i mindre stykker60 g
-
pecorinoost (opcjonalnie)30 g
-
skalotteløg (30 g)1
-
bacon i tern150 g
-
ekstra jomfruolivenolie20 g
-
vand1200 g
-
salt¾ tsk
-
spaghetti350 g
-
æg3
-
æggeblomme1
-
sort peber, stødt2 knivspidser
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
27 g
Kalorie
2528 kJ /
604 kcal
Tłuszcz
27 g
Błonnik
4.6 g
Węglowodany
63 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Cremet pasta med kylling og soltørrede tomater
30 min
Vegetarlasagne
Brak ocen
Bagt mac and cheese med grøntsager
Brak ocen
Soba nudler
Brak ocen
Japanske ramen nudler
Brak ocen
Dumpling dej
1 godz.
Kinesiske ægnudler
1 godz.
Ris-bowls med laks (2500 kcal)
Brak ocen
Spaghetti diavolo (1800 kcal)
Brak ocen
Speltsalat med feta og tomater (1500 kcal)
Brak ocen
Sushibowls med laks (2200 kcal)
Brak ocen
Pasta med rejer og spinat (2500 kcal)
50 min