紅藜高麗菜牛肉捲

紅藜高麗菜牛肉捲

1.0 1 rating
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
6 個

Składniki

  • 洋蔥 切塊
    100 克
  • 牛絞肉
    150 克
  • 藜麥 預先煮熟(詳見要訣)
    50 克
  • 橄欖油
    10 克
  • 番茄醬
    2 大匙
  • 馬鈴薯粉
    1 大匙
  • ¼ 茶匙
  • 黑胡椒粉 少許
  • 1000 克
  • 高麗菜 去除粗梗
    6 片
  • 香菜 少許

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 個

Białko 1 g
Kalorie 57.2 kJ / 13.7 kcal
Tłuszcz 0.5 g
Błonnik 0.2 g
Węglowodany 1.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...