臭豆腐蒸墨鱼蛋

臭豆腐蒸墨鱼蛋

3.0 2 rating
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
3 人份

Składniki

  • 臭豆腐
    6 块
  • 2 片
  • 墨鱼蛋 水里浸泡30分钟,沥干
    150 克
  • 剁椒
    30 克
  • 豆豉酱 (老干妈)
    15 克
  • 生抽 (美极鲜酱油)
    1 茶匙
  • 2 茶匙
  • 料酒
    1 茶匙
  • 600 克
  • 切葱花
    10 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 10.5 g
Kalorie 558 kJ / 133.3 kcal
Tłuszcz 9.4 g
Błonnik 1 g
Węglowodany 3.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...