Urządzenia i Akcesoria
臭豆腐蒸墨鱼蛋
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
3 人份
Składniki
-
臭豆腐6 块
-
姜2 片
-
墨鱼蛋 水里浸泡30分钟,沥干150 克
-
剁椒30 克
-
豆豉酱 (老干妈)15 克
-
生抽 (美极鲜酱油)1 茶匙
-
油2 茶匙
-
料酒1 茶匙
-
水600 克
-
葱 切葱花10 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
10.5 g
Kalorie
558 kJ /
133.3 kcal
Tłuszcz
9.4 g
Błonnik
1 g
Węglowodany
3.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
品味江南
69 Przepisów
Chiny
Chiny