Cremet champignonsuppe

Cremet champignonsuppe

3.5 13 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
4 portioner

Składniki

  • champignoner, friske skåret i halve
    400 g
  • vand
    500 - 600 g
  • mælk
    200 g
  • terning grøntsagsbouillon (til 0,5 l)
    1
    1 tsk med top grøntsagsfond, hjemmelavet
  • hvedemel
    50 g
  • salt
    ½ tsk
  • fløde
    50 g
  • persille, frisk kun bladene
    4 kviste
  • flødeost (opcjonalnie)
    40 g

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 334.7 mg
Białko 6.5 g
Kalorie 603.1 kJ / 144.2 kcal
Tłuszcz 6.8 g
Błonnik 1.5 g
Tłuszcz nasycony 4.1 g
Węglowodany 16.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...

Pokaż wszystkie