涼拌蒟蒻三絲

涼拌蒟蒻三絲

Brak ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 人份

Składniki

  • 蒜頭
    10 克
  • 香菜 取根部,切碎
    5 克
  • 烏醋
    1 茶匙
  • 醬油
    1 茶匙
  • 香油
    1 茶匙
  • 1 茶匙
  • (川燙用)
    1000 克
  • 蒟蒻 切絲
    100 克
  • 黑豆干 橫切剖半,切絲
    80 克
  • 紅蘿蔔 去皮,切絲
    40 克
  • 大白菜 切絲(長約5公分)
    100 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 5.7 g
Kalorie 749.9 kJ / 179.4 kcal
Tłuszcz 3.4 g
Błonnik 2.9 g
Węglowodany 33.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...