Urządzenia i Akcesoria
涼拌蒟蒻三絲
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 人份
Składniki
-
蒜頭10 克
-
香菜 取根部,切碎5 克
-
烏醋1 茶匙
-
醬油1 茶匙
-
香油1 茶匙
-
糖1 茶匙
-
水 (川燙用)1000 克
-
蒟蒻 切絲100 克
-
黑豆干 橫切剖半,切絲80 克
-
紅蘿蔔 去皮,切絲40 克
-
大白菜 切絲(長約5公分)100 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
5.7 g
Kalorie
749.9 kJ /
179.4 kcal
Tłuszcz
3.4 g
Błonnik
2.9 g
Węglowodany
33.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
幸福便當菜
61 Przepisów
Tajwan
Tajwan