Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Těsto
- 250 gramů plnotučného mléka
- 80 gramů olivového oleje
- 15 gramů čerstvého droždí
- 350 gramů hrubé mouky
- 15 gramů cukru
- 1 čajová lžička soli
Náplň a dokončení
- 10 gramů čerstvé máty, jen lístky
- 50 gramů sýru pecorino romano
- 75 gramů čerstvého sýru
- 1 ½ čajové lžičky semínek černuchy seté (černého kmínu)
- hrubá mouka na posypání válu
- Wartości odżywcze
- na 1 kus
- Kalorie
- 921.2 kJ / 220 kcal
- Białko
- 6 g
- Węglowodany
- 23.4 g
- Tłuszcz
- 11 g
- Błonnik
- 1.1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Soljanka z DDR
1 Std. 30 Min
Lilkové rolky plněné sýrem paneer s červenou čočkou a jogurtovým dipem
40min
Telecí party klobásky
1j 10 menit
Falešné kapary z poupat bezinek
Brak ocen
Hrášková terina s uzeným pstruhem
7 Std. 45 Min
Marocké jehněcí kuličky s plackami batbout
Brak ocen
Sušenky Garibaldi
40min
Špaldové cantuccini (bez cukru)
40min
Rýnský tmavý chléb
1 Std. 30 Min
Tabouleh s boby
50 menit
Sýrové suflé
50 menit
Mazancové těsto plněné klobásou
3 Std. 40 Min