Urządzenia i Akcesoria
蒜香海帶絲
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 25 min
4 人份
Składniki
-
水 (川燙用)1000 克
-
海帶絲 切段(約5公分)300 克
-
薑 切片10 克
-
米酒1 大匙
-
蒜頭15 克
-
香油5 克
-
醬油1 茶匙
-
白醋1 茶匙
-
糖1 茶匙
-
鹽¼ 茶匙
-
白胡椒粉 少許
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
1 g
Kalorie
148 kJ /
35 kcal
Tłuszcz
1 g
Błonnik
2 g
Węglowodany
6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
幸福便當菜
61 Przepisów
Tajwan
Tajwan