蒜香海帶絲

蒜香海帶絲

2.7 3 rating
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 25 min
4 人份

Składniki

  • (川燙用)
    1000 克
  • 海帶絲 切段(約5公分)
    300 克
  • 切片
    10 克
  • 米酒
    1 大匙
  • 蒜頭
    15 克
  • 香油
    5 克
  • 醬油
    1 茶匙
  • 白醋
    1 茶匙
  • 1 茶匙
  • ¼ 茶匙
  • 白胡椒粉 少許

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 1 g
Kalorie 148 kJ / 35 kcal
Tłuszcz 1 g
Błonnik 2 g
Węglowodany 6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...