Urządzenia i Akcesoria
Number Cake
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 2 godz.
16 portions
Składniki
Icing
-
sugar250 g
-
heavy cream, 35% fat50 g
-
white chocolate for cooking, small pieces or callets180 g
-
unsalted butter cut in pieces, room temperature50 g
-
mascarpone100 g
Whipped Cream
-
heavy cream, 35% fat chilled400 g
-
stabilizer for whipping cream15 g
Cake and Decoration
-
unsalted butter cut into pieces, room temperature, plus extra to grease250 g
-
all-purpose flour plus extra to dust350 g
-
sugar150 g
-
brown sugar100 g
-
vanilla extract, natural1 ½ tsp
-
large eggs6
-
whole milk200 g
-
baking powder1 tsp
-
salt1 tsp
-
mixed fruits, fresh to garnish500 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
104 mg
Białko
7 g
Kalorie
2378.1 kJ /
568.4 kcal
Tłuszcz
33.8 g
Błonnik
1.2 g
Tłuszcz nasycony
20.4 g
Węglowodany
61.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Gluten-free Chocolate Cake with Nuts
Brak ocen
Triple Chocolate Muffins
1 godz.
Neapolitan Pizza
Brak ocen
Orange Julius
5 min
Fruit Ice Cream
5 min
French vanilla canelé
49 godz. 5 min
Nanaimo Bars
3 godz. 5 min
Rainbow Fruit Tart
1 godz. 40 min
Aperol® Sour with Aquafaba Foam
10 min
Double Vanilla Ice Cream
12 godz.
Sugar Skulls
3 godz. 10 min
Caramelised red onion chutney
24 godz.