Urządzenia i Akcesoria
Vegan Tangzhong Bread
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 3 godz. 5 min
12 slices
Składniki
-
coconut oil to grease
-
bread flour divided15 ½ oz
-
water divided42 oz
-
coconut milk divided5 oz
-
coconut sugar2 ½ oz
-
active dry yeast2 ¼ tsp
-
pandan paste½ - 1 tsp
-
powdered coconut milk1 oz
-
salt½ tsp
-
vegan margarine in pieces2 ½ oz
-
agave½ oz
-
ground turmeric⅛ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 slice
Sód
137 mg
Białko
5 g
Kalorie
937 kJ /
224 kcal
Tłuszcz
7 g
Błonnik
1 g
Tłuszcz nasycony
5 g
Węglowodany
35 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Simply PreClean
5 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Może spodoba Ci się również...
Pina Colada Dessert (Pineapple Cheesecake Parfaits)
3 godz. 35 min
Hong Kong Bakery Butter Cookies
1 godz. 30 min
Japanese Souffle Pancakes (Metric)
40 min
Basque Burnt Cheesecake
3 godz. 10 min
Tangzhong Milk Bread
2 godz. 35 min
Pineapple Tarts
1 godz. 30 min
Japanese Savory Egg Custard (Chawanmushi)
40 min
Black tahini
20 min
Raspberry Almond Pulp Cakes
50 min
Japanese Adzuki Bean Mochi Buns
3 godz.
Tangzhong Milk Bread
2 godz. 35 min
Japanese Cheese Tarts
1 godz. 55 min