![Vegan Tangzhong Bread Vegan Tangzhong Bread](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/e62e8e1e-4359-4b01-bcb0-111a1b895bee/Derivates/9b12a929-180f-4bf9-b552-72b7dc25ec2e.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- coconut oil, to grease
- 15 ½ oz bread flour, divided
- 42 oz water, divided
- 5 oz coconut milk, divided
- 2 ½ oz coconut sugar
- 2 ¼ tsp active dry yeast
- ½ - 1 tsp pandan paste
- 1 oz powdered coconut milk
- ½ tsp salt
- 2 ½ oz vegan margarine, in pieces
- ½ oz agave
- ⅛ tsp ground turmeric
- Wartości odżywcze
- na 1 slice
- Kalorie
- 937 kJ / 224 kcal
- Białko
- 5 g
- Węglowodany
- 35 g
- Tłuszcz
- 7 g
- Tłuszcz nasycony
- 5 g
- Błonnik
- 1 g
- Sód
- 137 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Nyonya Spice Paste
15 dk
Oat Milk
1 Std. 10 Min
Kids Rainbow Veggie Pizza
1 godz. 40 min
Almond Milk
1 Std. 20 Min
Purple Potato Mochi
55 dk
Floral Cordial
1h 30min
Ikan Bilis Seasoning Powder
40min
Nian Gao (Sweet Sticky Rice Cake)
2h 25 min
Purple Yam Huat Kuih (Taro Root Steamed Cupcakes)
1h 55 min
Pumpkin Kaya
35min
Savory Rice Porridge (Congee)
35min
Homemade Soy Milk
35min