Urządzenia i Akcesoria
Vegan Tangzhong Bread
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 3 godz. 5 min
12 slices
Składniki
-
coconut oil to grease
-
bread flour divided15 ½ oz
-
water divided42 oz
-
coconut milk divided5 oz
-
coconut sugar2 ½ oz
-
active dry yeast2 ¼ tsp
-
pandan paste½ - 1 tsp
-
powdered coconut milk1 oz
-
salt½ tsp
-
vegan margarine in pieces2 ½ oz
-
agave½ oz
-
ground turmeric⅛ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 slice
Sód
137 mg
Białko
5 g
Kalorie
937 kJ /
224 kcal
Tłuszcz
7 g
Błonnik
1 g
Tłuszcz nasycony
5 g
Węglowodany
35 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Simply PreClean
5 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Może spodoba Ci się również...
Aquafaba Meringue Star Cookies
1 Std. 45 Min
Soy Milk
1 Std. 35 Min
Cranberry Mung Bean Cake
4 Std. 55 Min
Homemade Soy Milk
35 Min
Mantou Buns with Soya Milk (TM6 Metric)
1 Std. 35 Min
Mantou Buns with Soya Milk
1 Std. 35 Min
Soy milk
24 Std. 30 Min
Pumpkin Kaya
35 Min
Savory Rice Porridge (Congee)
35 Min
Dosa (Indian Rice and Lentil Crepes)
16 Std.
Acar (Nyonya Pickled Vegetables)
1 Std.
Japanese Savory Egg Custard (Chawanmushi)
40 Min