Urządzenia i Akcesoria
Vegan Tangzhong Bread
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 3 godz. 5 min
12 slices
Składniki
-
coconut oil to grease
-
bread flour divided15 ½ oz
-
water divided42 oz
-
coconut milk divided5 oz
-
coconut sugar2 ½ oz
-
active dry yeast2 ¼ tsp
-
pandan paste½ - 1 tsp
-
powdered coconut milk1 oz
-
salt½ tsp
-
vegan margarine in pieces2 ½ oz
-
agave½ oz
-
ground turmeric⅛ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 slice
Sód
137 mg
Białko
5 g
Kalorie
937 kJ /
224 kcal
Tłuszcz
7 g
Błonnik
1 g
Tłuszcz nasycony
5 g
Węglowodany
35 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Simply PreClean
5 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Może spodoba Ci się również...
Plain Yogurt
14 godz.
Avocado Coconut Ice Cream
8 godz. 15 min
Steamed Whole Grain Bread
3 godz. 25 min
Blueberry Yogurt
13 godz.
Plain Yogurt in Varoma
12 godz.
Dou sha (red bean paste)
49 godz. 10 min
Lemongrass Tempeh
1 godz. 15 min
ABC Nut Butter
10 min
Cold Brew Concentrate
12 godz.
Asian Chicken Noodle Soup
1 godz. 35 min
Mini Ginger and Cherry Panettones
5 godz.
Green tea ice cream (TM6 only)
24 godz. 30 min