
Urządzenia i Akcesoria
Zuppa di mandorle, aglio e olio di oliva
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
6 porzioni
Składniki
-
di mandorle crude pelate200 g
-
spicchi di aglio2
-
di sale1 cucchiaino
-
di mollica di pane bianco, (del giorno prima)100 g
-
di olio extravergine di oliva70 g
-
di aceto di Sherry30 g
-
di acqua fredda800 - 1000 g
-
acini di uva bianca pelata, (per guarnire)20 - 30
-
di mandorle affettate a lamelle tostate, (per guarnire)30 g
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
406 kcal /
1696 kJ
Białko
9.73 g
Tłuszcz
34.74 g
Węglowodany
13.47 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Cucina mediterranea
67 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria