Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 40 g di cipollotti, con circa 3 cm di parte verde
- 20 g di olio vergine di sesamo
- 450 g di carote, a pezzi
- 130 g di acqua
-
10
g di salsa di soia giapponese (o shoyu), tipo tamari
lub 10 g di salsa di soia - 600 g di petto di pollo, a pezzi (circa 3 cm)
- 200 g di funghi shiitake, freschi, in quarti
-
100
g di germogli di soia freschi
lub 100 g di germogli di soia, conservati - 10 g di zenzero fresco, pelato e finemente affettato
-
1
cucchiaino di pasta di curry rosso
lub 1 - 2 pizzichi di pepe di Cayenna + q.b. - 150 g di vermicelli di riso, fini
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1824 kJ / 434 kcal
- Białko
- 42.3 g
- Węglowodany
- 42.3 g
- Tłuszcz
- 12 g
- Błonnik
- 5.8 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Riso casimiro
45 Min
Lasagne classiche
2h 5min
Risotto con spinaci ed asparagi
40 Min
Tabulè di quinoa e tonno
40 Min
Strudel di couscous e verdure con salsa allo yogurt
Brak ocen
Risotto ai funghi con insalata di zucca
Brak ocen
Coq au vin
2 Std.
Zuppa di asparagi e aneto
25min
Curry indiano di verdure
1 Std. 10 Min
Hamburger di manzo ripieno di formaggio
40 Min
Crema Thermomix®
45 Min
Zuppa di patate e lenticchie con speck
40 Min