Urządzenia i Akcesoria
Klassisches Beefsteak Tatar
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
6 Portionen
Składniki
-
Rindsroastbeef in Würfeln (ca. 4 x 4 cm)500 g
-
Frühlingszwiebeln in Hälften (ca. 3 Stück)250 g
-
Essiggurken ausgetropft100 g
-
hartgekochte Eier2
-
Zwiebel in Stücken (ca. 150-200 g)1
-
frische Petersilie nur Blätter2 Zweigchen
-
Kerbel, frisch nur Blätter2 Zweigchen
-
Estragon, frisch4 Blättchen
-
Zitronensaft, frisch gepresst20 g
-
Ketchup80 g
-
Worcestershire Sauce (opcjonalnie)1 EL
-
eingelegte Kapern3 EL
-
feinkörniges Salz1 TL
-
schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen1 Prise
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
21.3 g
Kalorie
670 kJ /
160 kcal
Tłuszcz
5.8 g
Błonnik
1.2 g
Węglowodany
5.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Leicht & Köstlich
10 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Lachstatar auf Avocadomus
15 min
Exotische Sauce
15 min
Grüne Pfeffersauce
20 min
Currysauce
5 min
Knoblauchsauce
10 min
Currysauce
10 min
BBQ-Sauce
20 min
Knoblauch-Cremesuppe
20 min
Avocado-Mayonnaise
15 min
Filetsteaks mit Pfeffersauce und Knusper-Kartoffel-Püree
1 godz.
Sauce Tatare
15 min
Cocktailsauce
5 min