Urządzenia i Akcesoria
Grüne Pfeffersauce
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
4 Portionen
Składniki
-
Zwiebeln halbiert50 g
-
Butter20 g
-
Weisswein100 g
-
grüne Pfefferkörner, eingelegt abgetropft40 g
-
Salz¼ TL
-
Saucen-Halbrahm200 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
2.7 g
Kalorie
688 kJ /
165.6 kcal
Tłuszcz
12 g
Węglowodany
9.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Knoblauchsauce
15 min
Bolognese Sauce
3 godz. 15 min
BBQ-Sauce
20 min
Chili con carne
40 min
Klassisches Beefsteak Tatar
30 min
Schweinsnierstück mit Katoffelstock
1 godz. 30 min
Knoblauch-Cremesuppe
20 min
Steinpilzrisotto mit Brie
35 min
Filetsteaks mit Pfeffersauce und Knusper-Kartoffel-Püree
1 godz.
Rindfleisch in Pilz-Rahm-Sauce
1 godz.
Spaghetti Bolognese
40 min
Knoblauchsauce
10 min