Urządzenia i Akcesoria
Grüne Pfeffersauce
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
4 Portionen
Składniki
-
Zwiebeln halbiert50 g
-
Butter20 g
-
Weisswein100 g
-
grüne Pfefferkörner, eingelegt abgetropft40 g
-
Salz¼ TL
-
Saucen-Halbrahm200 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
2.7 g
Kalorie
688 kJ /
165.6 kcal
Tłuszcz
12 g
Węglowodany
9.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Rehragout mit Herzoginkartoffeln und Rotkabis
1 godz. 20 min
Knoblauchsauce
10 min
Sauce béarnaise
20 min
Currysauce
10 min
BBQ-Sauce
20 min
Knoblauch-Cremesuppe
20 min
Peking Chicken
45 min
Klassisches Beefsteak Tatar
30 min
Filetsteaks mit Pfeffersauce und Knusper-Kartoffel-Püree
1 godz.
Currysauce
5 min
Knoblauchsauce
15 min
Cocktailsauce
5 min