Urządzenia i Akcesoria
Mantou Buns with Whole Butternut Squash Soup (TM5 Metric)
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 55 min
12 portions
Składniki
Mantou Buns
-
brown sugar40 g
-
water240 g
-
dried yeast active1 ½ tsp
-
vegetable oil plus extra to grease10 g
-
salt1 tsp
-
white flour plus extra to dust500 g
Butternut Squash Soup
-
brown onion30 g
-
water (see Tip)700 g
-
unsalted butter cubed (2.5 cm)30 g
-
butternut squash peeled, de-seeded, cubed (5 cm)400 g
-
floury potatoes peeled, cubed (2.5 cm)100 g
-
cashew nuts, raw60 g
-
salt to taste
-
ground white pepper to taste
-
fresh mixed herbs to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
200 mg
Białko
6 g
Kalorie
1014 kJ /
242 kcal
Tłuszcz
5 g
Błonnik
1 g
Tłuszcz nasycony
1 g
Węglowodany
43 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Focaccia with Onions
1hod. 30min.
Mantou Buns with Soya Milk (TM5 Metric)
1hod. 35min.
Jalapeño XO Sauce with Scallops and Black Rice (Thomas Lim)
14hod. 10min.
Vanilla Sauce (Crème Anglaise)
15min.
Cream of Asparagus Soup
15min.
Baked Spinach and Eggs
35min.
Berry Mousse
4hod. 50min.
Creamy Mushroom Soup
25min.
Mantou Buns with Butternut Squash Soup (TM6 Metric)
55min.
Garbanzo Bean Soup with Spinach
40min.
French Onion Soup
1hod. 10min.
Mantou Buns with Butternut Squash Soup
55min.