Urządzenia i Akcesoria
Mantou Buns with Whole Butternut Squash Soup (TM5 Metric)
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 55 min
12 portions
Składniki
Mantou Buns
-
brown sugar40 g
-
water240 g
-
dried yeast active1 ½ tsp
-
vegetable oil plus extra to grease10 g
-
salt1 tsp
-
white flour plus extra to dust500 g
Butternut Squash Soup
-
brown onion30 g
-
water (see Tip)700 g
-
unsalted butter cubed (2.5 cm)30 g
-
butternut squash peeled, de-seeded, cubed (5 cm)400 g
-
floury potatoes peeled, cubed (2.5 cm)100 g
-
cashew nuts, raw60 g
-
salt to taste
-
ground white pepper to taste
-
fresh mixed herbs to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
200 mg
Białko
6 g
Kalorie
1014 kJ /
242 kcal
Tłuszcz
5 g
Błonnik
1 g
Tłuszcz nasycony
1 g
Węglowodany
43 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Three Course Meal for 2 - Vegetable Soup, Chicken Pie with Rice & Steamed Apple
1 Std. 20 Min
Butternut Squash and Ginger Soup
35 Min
Asparagus Cream Soup
25 Min
Creamy Mushroom Soup
25 Min
Creamy Tomato Soup
30 Min
Braided Milk Bread
2 Std. 20 Min
Asparagus with Cashew Cream
20 Min
Basil Pesto
10 Min
Mantou Buns with Butternut Squash Soup (TM6 Metric)
55 Min
Focaccia with Onions (TM5 Metric)
1 Std. 30 Min
Braided Milk Bread
2 Std. 20 Min
Mantou Buns with Butternut Squash Soup
55 Min