
Urządzenia i Akcesoria
Chicken Noodle Soup
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 25 min
6 portions
Składniki
-
onions quartered100 g
-
olive oil10 g
-
carrots sliced (1 cm)100 g
-
celery stalks sliced (1 cm)100 g
-
water1100 g
-
chicken stock cubes (for 0.5 l each) to taste1 - 2
-
dried basil1 tsp
-
dried oregano1 tsp
-
ground black pepper or to taste2 pinches
-
dried bay leaves2
-
dried Chinese egg noodles (medium)100 g
-
cooked chicken meat diced (1-2 cm)300 g
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
161.9 kcal /
677.5 kJ
Białko
13.6 g
Tłuszcz
4.7 g
Węglowodany
16 g
Błonnik
1.8 g
Tłuszcz nasycony
0.9 g
Sód
78.6 mg