Urządzenia i Akcesoria
Chicken Noodle Soup
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 25 min
6 portions
Składniki
-
onions quartered100 g
-
olive oil10 g
-
carrots sliced (1 cm)100 g
-
celery stalks sliced (1 cm)100 g
-
water1100 g
-
1 - 2 heaped tsp chicken stock paste, homemade, to tastechicken stock cubes (for 0.5 l each) to taste1 - 2
-
dried basil1 tsp
-
dried oregano1 tsp
-
ground black pepper or to taste2 pinches
-
dried bay leaves2
-
dried Chinese egg noodles (medium)100 g
-
cooked chicken meat diced (1-2 cm)300 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
78.6 mg
Białko
13.6 g
Kalorie
677.5 kJ /
161.9 kcal
Tłuszcz
4.7 g
Błonnik
1.8 g
Tłuszcz nasycony
0.9 g
Węglowodany
16 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Beef-Ragout with Macaroni
30 min
Beef Stroganoff
1 godz.
Garlic Tomato Beef with Potato and Carrot Mash
50 min
Pasta in Tomato Sauce with Chorizo
25 min
Chicken with creamy vegetable sauce
50 min
Creamy Chicken and Sun-Dried Tomato Pasta
30 min
Creamy Mustard Chicken Stew
40 min
Pasta with chicken, mushrooms and green beans
40 min
Chicken Noodle Soup
25 min
Meatballs with Tomato Sauce
45 min
Beef in Stout
1 godz. 40 min
Chicken Curry with Spinach
1 godz. 5 min