Urządzenia i Akcesoria
Chicken Noodle Soup
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 25 min
6 portions
Składniki
-
onions quartered100 g
-
olive oil10 g
-
carrots sliced (1 cm)100 g
-
celery stalks sliced (1 cm)100 g
-
water1100 g
-
1 - 2 heaped tsp chicken stock paste, homemade, to tastechicken stock cubes (for 0.5 l each) to taste1 - 2
-
dried basil1 tsp
-
dried oregano1 tsp
-
ground black pepper or to taste2 pinches
-
dried bay leaves2
-
dried Chinese egg noodles (medium)100 g
-
cooked chicken meat diced (1-2 cm)300 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
78.6 mg
Białko
13.6 g
Kalorie
677.5 kJ /
161.9 kcal
Tłuszcz
4.7 g
Błonnik
1.8 g
Tłuszcz nasycony
0.9 g
Węglowodany
16 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Beef-Ragout with Macaroni
30 min
Beef in Stout
1 godz. 40 min
Beef Stew with Ghoulish Mashed Potato Ghosts
1 godz. 30 min
Meatballs with Tomato Sauce
45 min
Cottage Pie
1 godz. 10 min
Creamy Chicken and Sun-Dried Tomato Pasta
30 min
Beef, Ale and Dumpling Stew
1 godz. 55 min
Creamy Mustard Chicken Stew
40 min
Tomato and Basil Chicken Stew
35 min
Chicken Noodle Soup
25 min
Chicken and Barley Stew
50 min
Shepherd's Pie
1 godz. 40 min