Urządzenia i Akcesoria
Chicken Katsu Curry with Rice
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
4 portions
Składniki
Steamed Rice
-
water1000 g
-
fine sea salt1 tsp
-
sushi riceshort grain rice350 g
Chicken Katsu Curry
-
oil plus extra for baking15 g
-
garlic cloves5
-
onions cut in large pieces (2 cm)120 g
-
carrots sliced (1 cm)200 g
-
curry powder1 ½ Tbsp
-
plain flour145 g
-
liquid chicken stock (see tip)500 g
-
brown sugar20 g
-
Japanese soy sauce15 g
-
garam masala½ tsp
-
dried bay leaf1
-
fine sea salt¼ tsp
-
ground white pepper¼ tsp
-
medium eggs beaten2
-
panko breadcrumbs160 g
-
chicken breasts, skinless (approx. 180 g each)4
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1192.3 mg
Białko
59.5 g
Kalorie
4067.5 kJ /
972.2 kcal
Tłuszcz
14.7 g
Błonnik
5.8 g
Tłuszcz nasycony
3 g
Węglowodany
145.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chicken Shawarma with Moroccan Houmous and Chilli Sauce
2 godz. 25 min
Sticky Chilli Beef
55 min
Korean Fried Chicken
3 godz. 10 min
Coronation Chicken Sandwich Filling
45 min
Butter Chicken
50 min
Sticky Sesame Chicken
40 min
Chicken Tikka Flatbreads
45 min
Chorizo and Chicken Burgers
20 min
Curry Noodles with Pork
45 min
Soy-glazed Chicken with Pak Choi
13 godz.
Creamy Chicken and Chorizo Pasta
30 min
Mac 'n' Cheese
1 godz. 20 min