温蟹

温蟹

2.0 1 rating
Przygotowanie 1 godz.
Czas całkowity 1 godz. 5 min
3 人份

Składniki

  • 梭子蟹 活的,切块
    300 克
  • 白酒 50度以上
    60 克
  • 60 克
  • 1 茶匙
  • 蒜头
    20 克
  • 15 克
  • 米醋
    75 克
  • 生抽
    100 克
  • 红腐乳汁
    2 汤匙
  • 白酒 50度以上
    40 克
  • 花雕酒
    15 克
  • 20 克
  • 新鲜香菜 切末
    10 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 18.5 g
Kalorie 1037.7 kJ / 248 kcal
Tłuszcz 3.7 g
Błonnik 0.3 g
Węglowodany 10.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...