Urządzenia i Akcesoria
温蟹
Przygotowanie 1 godz.
Czas całkowity 1 godz. 5 min
3 人份
Składniki
-
梭子蟹 活的,切块300 克
-
白酒 50度以上60 克
-
水60 克
-
盐1 茶匙
-
蒜头20 克
-
姜15 克
-
米醋75 克
-
生抽100 克
-
红腐乳汁2 汤匙
-
白酒 50度以上40 克
-
花雕酒15 克
-
糖20 克
-
新鲜香菜 切末10 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
18.5 g
Kalorie
1037.7 kJ /
248 kcal
Tłuszcz
3.7 g
Błonnik
0.3 g
Węglowodany
10.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
品味江南
69 Przepisów
Chiny
Chiny