意式虾仁饺配奶油蘑菇泥

意式虾仁饺配奶油蘑菇泥

4.0 1 rating
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
3 人份

Składniki

面团
  • 低筋面粉
    250 克
  • 蛋黄
    110 克
  • 牛奶
    60 克
  • 橄榄油
    10 克
  • ¼ 茶匙
虾仁馅心
  • 新鲜香菇 切块
    50 克
  • 虾仁
    200 克
  • 鸡蛋(约53-63克)
    1 颗
  • 橄榄油
    10 克
  • ½ 茶匙
  • 白胡椒粉
    1 小撮
  • 15 - 20 克
  • 切末
    10 克
蘑菇泥
  • 红葱头 一切二
    1 颗
  • 橄榄油
    15 克
  • 白蘑菇 切片
    150 克
  • 稀奶油
    75 克
  • 牛奶
    75 克
  • 黄油
    30 克
  • ¼ 茶匙
  • 白胡椒粉
    1 小撮
组合
  • 1500 克
  • 1 汤匙
  • 面粉 作手粉用
    适量
  • 新鲜黑松露 刨片,装饰用
    10 克

Poziom trudności

zaawansowany


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 21.3 g
Kalorie 3192.3 kJ / 763 kcal
Tłuszcz 38.3 g
Błonnik 2 g
Węglowodany 82.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...