Urządzenia i Akcesoria
Kartoffelpuffer
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 20 min
2 Portionen
Składniki
-
festkochende Kartoffeln geschält, in Stücken500 g
-
Zwiebel halbiert1
-
Eier2
-
Haferflocken, zart2 EL
-
Salz1 TL
-
Muskat2 Prisen
-
Butterschmalz40 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
12 g
Kalorie
1793 kJ /
427 kcal
Tłuszcz
23 g
Węglowodany
39 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Reibekuchen
45 min
Reibekuchen
45 min
Pfannkuchen für jeden Tag
20 min
Pfannkuchen
20 min
Kartoffelmäuse
1 godz. 20 min
Kartoffelsuppe
50 min
Butterkuchen mit Hefe
1 godz. 35 min
Milchreis mit Zimt
50 min
Klassischer Streuselkuchen
3 godz. 20 min
Pfannkuchen-Grundrezept für Backofen und Pfanne
1 godz.
Käsekuchen
4 godz. 30 min
Kartoffelklöße
25 godz.