Urządzenia i Akcesoria
Kaltgerührte Konfitüre
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
1 Portion
Składniki
-
Obst z.B. Erdbeeren, Pfirsiche, in Stücken100 g
-
Gelierzucker zum Kaltanrühren z.B. "Gelier Zauber ohne Kochen" von Diamant100 g
-
Sekt20 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
1 g
Kalorie
1888 kJ /
445 kcal
Tłuszcz
1 g
Błonnik
1.9 g
Węglowodany
104 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Dinner for One
21 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Tomatenkonfitüre
20 Min
Erdbeer-Konfitüre (ohne Gelierzucker)
1 Std. 5 Min
Himbeer-Schoko-Aufstrich
10 Min
Melonenkonfitüre
30 Min
Aprikosenkonfitüre
1 Std.
Aprikosen-Eis
12 Std. 20 Min
Gefüllte Tomaten
45 Min
Zitronen-Marmelade
30 Min
Fruchteis mit Eiszauber für Früchte
8 Std.
Birne-Helene-Eis mit Mandelstiften
12 Std.
Milchreis mit Zimtpflaumen
1 Std.
Sahneeis
10 Std. 20 Min