Urządzenia i Akcesoria
Kaltgerührte Konfitüre
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
1 Portion
Składniki
-
Obst z.B. Erdbeeren, Pfirsiche, in Stücken100 g
-
Gelierzucker zum Kaltanrühren z.B. "Gelier Zauber ohne Kochen" von Diamant100 g
-
Sekt20 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
1 g
Kalorie
1888 kJ /
445 kcal
Tłuszcz
1 g
Błonnik
1.9 g
Węglowodany
104 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Dinner for One
21 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Kokosbutter
5 min
Tomatenkonfitüre
20 min
Joghurt-Walnuss-Eis mit Honig
6 godz.
Konfitüre mit Gelierzucker
30 min
Apfel-Kiwi-Konfitüre
30 min
Himbeer-Kokos-Aufstrich
10 min
Erdbeer-Konfitüre (ohne Gelierzucker)
1 godz. 5 min
Himbeer-Konfitüre mit Agar-Agar
20 min
Amarena-Eis
8 godz. 10 min
Erdbeer-Holunder-Konfitüre
40 min
Pflaumen-Blaubeer-Tomaten-Konfitüre
25 min
Nougateis mit Quittenkompott
12 godz.