Sommer-Bolognese

Sommer-Bolognese

4.6 1.0K ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
6 Portionen

Składniki

  • durchwachsener Speck, geräuchert in Stücken (3 cm), angefroren
    100 g
  • Zucchini klein (200 g), in Stücken
    1
  • rote Paprika (200 g), in Stücken, entkernt
    1
  • Zwiebeln (150 g), halbiert
    3
  • Knoblauchzehen
    2
  • Olivenöl
    30 g
  • gemischtes Hackfleisch
    500 g
  • Tomatenmark
    3 EL
  • Zucker
    ½ TL
  • Rotwein
    50 g
  • stückige Tomaten (à 400 g)
    2 Dosen
  • Salz
    2 TL
  • Pfeffer
    ¾ TL

Wartości odżywcze na 1 Portion

Kalorie 394 kcal / 1440 kJ
Białko 20 g
Tłuszcz 25 g
Węglowodany 6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...