Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 5 foi de gelatină (de câte 2 g)
- apă, pentru înmuiat gelatina
- 50 g apă
-
300
g fructe de pădure roșii, în amestec, proaspete (ex. căpşune, zmeură)
lub 300 g fructe de pădure roșii, congelate - 200 g zahăr
-
250
g brânză de vaci proaspătă
lub 250 g ricotta proaspătă - 250 g frișcă lichidă, min. 30% grăsime, foarte rece
- frunze de mentă proaspătă, pentru decor
- Wartości odżywcze
- na 1 porție
- Kalorie
- 1432 kJ / 342 kcal
- Białko
- 7 g
- Węglowodany
- 38 g
- Tłuszcz
- 18 g
- Błonnik
- 1.7 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Mousse de ciocolată
3h 20min
Legume umplute
1h 20min
Ruladă de carne
1h 20min
Kuglof cu cremă de vanilie
1h 20min
Melc din melcișori cu unt și verdețuri
Brak ocen
Suc super verde
10min
Pere sous-vide cu sos de scorțișoară
Brak ocen
Chili con carne
40min
Mini-baba rapide cu grenadină
30min
Ketchup cu curry
Brak ocen
Flan de brânză de capră, cu praz și sos de iaurt
45min
Clătite de cartofi
45min